Buitenhuis De Graef

posted in: Uncategorized | 0

Buitenhuis de Graef is een karakteristieke boerderij, met veel oog voor kwaliteit en stijl. Gelegen in het Belgische dorpje Remersdaal, net over de grens. De boerderij ligt aan een B-weg vlak buiten de dorpskom, temidden van landerijen. Vanuit de grote tuin met kersenbomen en terrassen geniet u van een schitterend panorama.

Buitenhuis de Graef kent een hoog comfortniveau en een sfeervolle inrichting. Een open haard, cv, antiek/klassiek meubilair, diverse tv’s, video, DVD, vaatwasser en magnetron behoren tot de standaard uitrusting. Op de begane grond bevindt zich een grote woonkamer met een ruime zithoek. Er is draadloos WIFI aanwezig. Er zijn 2 badkamers op de eerste verdieping en een douche met wastafel en toilet op de begane grond en de tweede verdieping. Op de eerste en tweede etage zijn er voor 17 personen een- en tweepersoons bedden, verdeeld over 7 slaapkamers.

Gelegen in de driehoek België, Duitsland, Nederland op de grens van de Voerstreek en het Land van Herve. Het golvend heuvelland met zijn brede dalen, mooie loofbossen, riviertjes en beken, is een paradijs voor wandelaars en fietsers. De in een straal van ca. 20 km gelegen steden Maastricht, Aken en Luik bieden bovendien veel mogelijkheden op cultureel gebied.

Leave a Reply